DA KIK

Beautysalon


Beautysalon DA KIK is dé schoonheidssalon die staat voor kwaliteit en servicegerichtheid. U kunt bij ons terecht voor de verbetering van uw huid. Tevens biedt Beautysalon Kik ook een visagieservice aan. Ook verzorgen wij bruids-make up, make-overs en gezellige workshops. Verder zijn wij gediplomeerd in PMU (permanente make-up). Wij heten u van harte welkom in de salon!

Inge


Inge heeft jarenlange ervaring in de schoonheidsbranche. Ze werk met het mooie Italiaanse merk Collistar. Ook is Inge de specialiste voor (semi) permanente wenkbrauwen. Ze gebuikt hiervoor verschillende technieken, zoals shading, ombre of microblading. Het resultaat is een mooie natuurlijke wenkbrauw. Inge is ook visagiste en kan u daarom ook voorzien van elke gewenste make-up.

Miranda


Miranda is met haar salon al 15 jaar gevestigd boven onze winkel. Heeft u last van een gevoelige huid? Miranda werkt met het merk Clinique. Dit is 100% antiallergisch en parfumvrij. Heeft u liever een product op basis van planten, kies dan voor een behandeling met Clarins.

Talitha


Talitha heeft al vele jaren ervaring als schoonheidsspecialiste. Na er even tussenuit geweest te zijn is zij weer met veel enthousiasme in de salon aan het werk.Talitha haar specialisatie is vooral gericht op ontspanning door middel van massage.

Permanente Make-up (PMU)


Permanente make-up wordt ook wel cosmetische pigmentatie genoemd. Met een speciale pigmentatiepen wordt kleurpigment op de gewenste plaatsen op de huid aangebracht ofwel getatoeëerd. Microblading is een nieuwe vorm van PMU. Hierbij wordt er gewerkt met een manuele pen. De pen wordt in de inkt gedoopt en vervolgens meteen vloeiende beweging in de opperhuid aangebracht.

Pedicure


Onze pedicure is Noah Kristalijn.

Noah heeft al jaren ervaring in de beauty branche. Zij is tevens ook werkzaam in de winkel als adviseuse. Uw voeten zijn bij Noah in goede handen, ze is gediplomeerd en heeft veel kennis van de voeten. Vanaf 2023 zal zij ook medische pedicure behandelingen geven in de salon.

Nagels


Even voorstellen! Dit is Lydmila, onze allround nagelstyliste. Ze is gevlucht uit Kiev (Oekraïne) en woont nu met haar twee zoons in Zierikzee. Ze heeft jarenlange ervaring in de beautybranche. Lydmila is een ster in nailart, van bloemetjes tot een hondje in detail geschilderd op je nagels.

Contactgegevens

Appelmarkt 24

4301 CA Zierikzee


Telefoon

0111-413404

E-mail

info@dakik.nl

Openingstijden

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

11:00 - 17:30

09:00 - 17:30

09:00 - 17:30

09:00 - 19:00

09:00 - 17:30

09:00 - 17:00

Gesloten

Copyright © 2024 Beautysalon DA KIK - KVK 82278369 - Privacyverklaring