Beautysalon DA KIK

Permanente Make-up


Beauty Salon Kik werkt veilig conform de regels opgelegd door het Ministerie van Volksgezondheid en is goedgekeurd door GGD Zeeland.


PMU


Permanente make-up wordt ook wel cosmetische pigmentatie genoemd. Het is een oppervlakkige vorm van tatoeëren of beter gezegd; graveren in de huid. Door middel van een speciaal daarvoor ontworpen pigmentatiepen waarin een kleine steriele naald, of naaldjes, heel snel op en neer bewegen, wordt een kleurpigment op de gewenste plaats in de huid aangebracht.


De pigmentatie is oppervlakkig en zal daarom gaan vervagen. Dit is het grootste verschil met tatoeëren. Permanente make-up voor de wenkbrauwen is ongeveer van 1 tot 3 jaar zichtbaar en zal na één of twee jaar opgefrist moeten worden voor altijd een mooi egaal resultaat. Eyeliners zijn over het algemeen minder snel aan een opfrisbehandeling toe. De zwarte eyeliner kan langer dan 3 jaar zichtbaar blijven.

Je eerste permanente make-up behandeling bestaat altijd uit het invullen van een intakeformulier. Wij adviseren je uitgebreid over de techniek en de kleur die voor jou geschikt zal zijn. Door zeer zorgvuldig voor te tekenen en de mogelijkheden te bespreken is een behandeling niet eng. Samen met een goede voorbehandeling vooraf en verzorging tijdens de behandeling, is het zetten van permanente make-up veilig. De meeste behandelingen duren meestal 1,5 á 2uur.

Na deze eerste behandeling krijg je de uitgebreide nazorginstructies mee naar huis wordt er tussen de zes en maximaalnegen weken een controle consult met een perfectiebehandeling afgesproken. Deze tweede handeling is nodig voor het intensiveren van de kleur van de wenkbrauwen of eyeliner en kleine oneffenheden egaal te maken. De behandelingsprijzen van Beauty salon Kik zijn altijd inclusief deze perfectiebehandeling.


Permanente make-up kan gezet worden als een mooie basis make-up om het dagelijkse gezicht wat extra’s te geven maar ook als een make-up waar je zelf bijna tot niets meer aan hoeft te doen. De keuze waar en door wie je een permanente make-up behandeling wilt laten

uitvoeren, moet niet alleen afhankelijk zijn van de prijs! Doorslaggevend moeten zijn: de professionele wijze waarop permanente make-up bij je gezet wordt, de hygiëne, de nazorg en de service. Ondanks de expertise zijn de prijzen van Beautysalon Kik voor permanente make-up gelijk aan de gemiddelde Nederlandse prijzen. De wachttijd voor een behandeling ligt tussen de 2 á 4 weken.

Naar aanleiding van jouw wensen, de mogelijkheden en technieken, zoals schaduw techniek, ombre techniek of microblading kan er altijd een mooie wenkbrauw bij je gezet worden die helemaal bij je past.

Schaduw techniek


Deze techniek is te onderscheiden in de ombré techniek en powder brows. Vroeger werd deze methode gebruikt om de wenkbrauw in te kleuren. Meestal was de kleur donkerder dan de eigen wenkbrauw. Na die behandeling leek het alsof de wenkbrauwen met een potlood waren ingekleurd. Wanneer deze techniek op de juiste wijze met de juiste pigmentkleur wordt aangebracht is het een prachtige methode om een bestaande wenkbrauw te perfectioneren. Bij deze methode wordt het pigment in de huid gepoetst met een permanente make-up-machine. Zo ontstaat er een mooie schaduw onder de eigen wenkbrauw. Hiermee kan ook van licht naar donker gewerkt worden. Dit gebeurt bij de ombre techniek. Omdat de gehele huid onder de wenkbrauw behandeld is, kan na genezing te zien zijn dat de kleur nog niet overal egaal is. Na zes weken volgt de perfectiebehandeling om deze lichte plekjes verder in te vullen. Ook kan het zijn dat de kleur sterk is terug gelopen na 6 weken, en daarom maken wij de kleur dieper met de perfectiebehandeling.

Microblading


Microblading is een nieuwe semi-permanente make-up techniek, waarmee je mooie wenkbrauwen kunt creëren. Wenkbrauwen zijn momenteel dé blikvangers van een make-up look. Met behulp van microblading hoef je niet elke ochtend veel tijd te verliezen met het shapen en opmaken van je wenkbrauwen en hoef je er één tot twee jaar nauwelijks meer naar om te kijken. Bij microblading wordt een manuele pen gebruikt met daarin ultrafijne steriele naaldjes op een rij. De naaldjes worden in het pigment gedoopt en vervolgens worden deze pigmenten in een vegende en vloeiende beweging aangebracht in de opperhuid. Er worden kleine ‘strokes’ gezet, die echte wenkbrauwhaartjes nabootsen en die nauwelijks van echt zijn te onderscheiden. Doordat de haartjes één voor één worden getekend is het een behandeling waar de tijd voor genomen moet worden en die heel nauwkeurig moet gebeuren. De wenkbrauwen die gecreëerd worden met microblading blijven tussen de één tot twee jaar mooi zitten. Na zes weken volgt de perfectiebehandeling om lichte plekjes op te vullen, of de wenkbrauw donkerder van kleur te maken.

Prijzen Permanente make-up (PMU)


Wenkbrauwen

Microblading (inclusief nabehandeling binnen 8 weken)

Bij microblading wordt een manuele pen gebruikt met daarin ultrafijne steriele naaldjes op een rij. De naaldjes worden in het pigment gedoopt en vervolgens worden deze pigmenten in een vegende en vloeiende beweging aangebracht in de opperhuid. Er worden kleine ‘strokes’ gezet, die echte wenkbrauwhaartjes nabootsen en die nauwelijks van echt zijn te onderscheiden.

€ 275,00

Nabehandeling Microblading binnen 14 maanden

Ben je minder dan 14 maanden geleden bij beautysalon Kik voor een behandeling microblading geweest, dan kan je een nabehandeling boeken voor een gereduceerd tarief. Dit tarief is alleen geldig als je eerder behandeld bent bij Beautysalon Kik.

€ 150,00

Shading (inclusief nabehandeling binnen 8 weken)

Bij deze methode wordt het pigment in de huid gepoetst met een permanente make-up-machine. Zo ontstaat er een mooie schaduw onder de eigen wenkbrauw. Hiermee kan ook van licht naar donker gewerkt worden. Dit gebeurt bij de ombre techniek.

€ 295,00

Nabehandeling shading binnen 14 maanden

Ben je minder dan 14 maanden geleden bij beautysalon Kik voor een shading behandeling geweest, dan kan je een nabehandeling boeken voor een gereduceerd tarief. Dit tarief is alleen geldig als je eerder behandeld bent bij Beautysalon Kik.

€ 150,00

Ogen

Infralash boven en onder

Infralash is een techniek met een prachtig natuurlijk resultaat. Dit is een schaduw tussen de wimpers. Hier is na afloop geen zichtbaar lijntje te zien. Het effect is een intensere blik met een mooie donkere wimperaanzet.

€ 225,00

Infralash boven

Infralash is een techniek met een prachtig natuurlijk resultaat. Dit is een schaduw tussen de wimpers. Hier is na afloop geen zichtbaar lijntje te zien. Het effect is een intensere blik met een mooie donkere wimperaanzet.

€ 180,00

Infralash onder

Infralash is een techniek met een prachtig natuurlijk resultaat. Dit is een schaduw tussen de wimpers. Hier is na afloop geen zichtbaar lijntje te zien. Het effect is een intensere blik met een mooie donkere wimperaanzet.

€ 150,00

Eyeliner boven en onder

Bij het zetten van de eyeliner is er echt een lijntje zichtbaar. Dat maakt deze behandeling onderscheidend van de infralash.

€ 250,00

Eyeliner boven

Bij het zetten van de eyeliner is er echt een lijntje zichtbaar. Dat maakt deze behandeling onderscheidend van de infralash.

€ 195,00

Eyeliner onder

Bij het zetten van de eyeliner is er echt een lijntje zichtbaar. Dat maakt deze behandeling onderscheidend van de infralash.

€ 160,00

Contactgegevens

Appelmarkt 24

4301 CA Zierikzee


Telefoon

0111-413404

E-mail

info@dakik.nl

Openingstijden

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

11:00 - 17:30

09:00 - 17:30

09:00 - 17:30

09:00 - 19:00

09:00 - 17:30

09:00 - 17:00

Gesloten

Copyright © 2024 Beautysalon DA KIK - KVK 82278369 - Privacyverklaring