Beautysalon DA KIK

Nagels


Beauty Salon Kik werkt veilig conform de regels opgelegd door het Ministerie van Volksgezondheid en is goedgekeurd door GGD Zeeland.


Gellak nagels


Even voorstellen! Dit is Lydmila, onze allround nagelstyliste. Ze is gevlucht uit Kiev (Oekraïne) en woont nu met haar twee zoons in Zierikzee. Ze heeft jarenlange ervaring in de beautybranche.

Lydmila is een ster in nailart, van bloemetjes tot een hondje in detail geschilderd op je nagels. Ook het mee nemen eigen ontwerp is natuurlijk mogelijk.

Heb je liever natuurlijke nagels? Dat kan natuurlijk ook! Met gelnagellak heb je minstens twee weken prachtig gelakte nagels.

Prijzen Nagelbehandelingen


Behandelingen

Manicure

Verzorgen van de nagelriemen, vijlen van het nageloppervlak, vijlen van de nagels in vorm, heerlijke handcrème. (Deze behandeling is zonder het aanbrengen van nagellak.)

€ 25,00

Nagels lakken met gewone nagellak

Deze behandeling is alleen te boeken bij een manicure behandeling. Dit zodat de nagels goed voorbereid kunnen worden voor de nagellak.

€ 10,00

Nagels lakken met gelnagellak

Met deze behandeling heb je minstens twee weken prachtig gelakte nagels. De nagellak zal uitharden in een lamp. Deze behandeling zal worden uitgevoerd op schone nagels. Dus zorg dat de nagels vrij zijn van nagellak en/of gelnagellak.

€ 35,00

Nagels lakken met gelnagellak, en verwijderen oude gellak

Met deze behandeling heb je minstens twee weken prachtig gelakte nagels en is het verwijderen van door ons gezette gelnagellak inclusief.

€ 37,50

Acryl nagels nieuwe set

De nagels worden verlengd en verstevigd door het gebruik van acryl. Bij deze behandeling kan er ook een mooie kleur gelnagellak gekozen worden, dit is inclusief. Het is belangrijk dat u met schone nagels, zonder nagellak komt naar deze behandeling.

€ 65,00

Babyboom met acryl nieuwe set

Nagels worden verstevigd en verlengd met acryl. De tips worden in fris wit en de nagelplaat in zacht roze afgewerkt met een mooie natuurlijke overloop.

€ 65,00

Acryl nagels bijvullen binnen 4 weken

Als je eerder bij ons een nieuwe set acryl nagels hebt laten zetten kan je na een aantal weken deze behandeling boeken.

€ 52,50

Babyboom met acryl bijvullen binnen 4 weken

Als je eerder bij ons een nieuwe set babyboom hebt laten zetten kan er na een aantal weken voor deze behandeling gekozen worden.

€ 52,50

Nailart op 10 nagels aansluitend bij een behandeling

Lydmila is gespecialiseerd in nailart. Van bloemetjes tot een hondje in detail geschilderd op je nagels. Bij Lydmila is alles mogelijk. Ook het mee nemen eigen ontwerp is natuurlijk mogelijk.

€ 15,00

Nailart op 2 nagels aansluitend bij een behandeling

Lydmila is gespecialiseerd in Nailart. Laat met deze behandeling op 2 nagels een mooie schildering of leuk accent aanbrengen. Deze behandeling is alleen aanvullend bij een andere behandeling te boeken.

€ 5,00

Nailart op 4 nagels aansluitend bij een behandeling

Lydmila is gespecialiseerd in Nailart. Laat met deze behandeling op 4 nagels een mooie schildering of leuk accent aanbrengen. Deze behandeling is alleen aanvullend bij een andere behandeling te boeken.

€ 7,50

Strass steentjes per nagel

Laat je nagels mooi versieren met steentjes in alle kleuren en maten. Deze behandeling is alleen aansluitend te boeken bij een andere behandeling.

€ 1,00

Verwijderen gelnagellak


€ 15,00

Contactgegevens

Appelmarkt 24

4301 CA Zierikzee


Telefoon

0111-413404

E-mail

info@dakik.nl

Openingstijden

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

11:00 - 17:30

09:00 - 17:30

09:00 - 17:30

09:00 - 19:00

09:00 - 17:30

09:00 - 17:00

Gesloten

Copyright © 2024 Beautysalon DA KIK - KVK 82278369 - Privacyverklaring